Casa superioară de protecție a climei CPSH

O civilizație durabilă, cu respect și spațiu pentru natură, necesită ca locuințele, producția de energie și producția de alimente să fie combinate într-un mod care să economisească spațiu.

  Descărcați video: 1920x1080 113 MB   PDF for the Video
Standardul de construcție Casa Superiorității Protecției Climatice se bazează pe obiectivele societății de 1000 mp:

  • necesarul de energie electrică al reabilitării planetare,
  • cerințele pentru a putea crea un nivel de trai ridicat cu puțin efort pentru a face societatea compatibilă cu UBI, asta înseamnă că un UBI absurd de scăzut pentru condițiile actuale este deja suficient pentru un nivel de trai bun.
00:00 Start
00:12 indicator de energie primară Valoarea PI Salzburg
00:48 Certificat de performanță energetică 2019 pentru GEMINI next Generation
01:28 Versiunea 2020: Este suficientă o valoare PI mai mică de -250
01:44 Revizuirea calculului
02:24 PENR PENRT PENRE PENRE PENRM mult prea greoaie
02:37 Sunt necesare noi materiale de construcție pentru evaluare
02:44 kWh electric ca un calcul uniform
02:59 6 kWh de energie electrică pentru filtrarea și divizarea a 1 kg de CO2
03:31 Casa factorului de formă neutilizată
03:42 Factor de răcire, mobilitate și schimb de energie electrică 6:1 nou
04:46 Efort de echilibrare a energiei electrice vara / iarna
05:15 Germania 100% energie solară 180 GW energie pe bază de metan 80 GW CCGT
05:49 Impactul 6 kWh/kg CO2 electricitate 6:1 schimb 6:1
08:07 Grade-zi de încălzire, fără răcire, aparate simple, fără strategie de stocare
09:33 Date meteorologice eșantionate, bandă de toleranță, software pentru strategia de sistem
10:49 Factorul de replicare din Berlin pentru următoarea generație GEMINI
11:57 Factor de replicare Roma, Viena, Oslo
12:25 Factorul de replicare "PlusEnergy House"
13:28 Factorul de replicare elaborat de renovare arată nonsensul "Bauscham"
15:11 Obiectivele inadecvate sunt doar un alibi pentru cei care pierd
15:52 Energia 100% regenerabilă este doar o etapă pentru renovarea planetei
16:58 Potrivit pentru peste 90% din așezări, fără calificări suplimentare
17:25 Proprietăți off-grid
18:34 Adăugare Calificări
20:52 Sfârșitul


Muzică: Andy Mangele

  Standardul de construcție se îmbunătățește întotdeauna în continuare


La fel cum există un standard EURO 1, EURO 2, EURO 3, EURO 4, EURO 5 și EURO 6 pentru emisiile de gaze de eșapament ale automobilelor, standardul de construcție a casei de protecție climatică superioară va fi adaptat în permanență la posibilitățile tehnice. Salzburg are una dintre cele mai stricte legi de construcție din lume, dar totul se întâmplă între 48 de autorizații de construcție și 13 subvenții pentru locuințe mai mari.

În toamna anului 2019, eram deja la -262 în certificatul preliminar de performanță energetică și vom face progrese mult mai mari cu primul proiect de probă.

  Versiunea 2020


In 2020 the planning of the first houses according to the new building standard is in progress. There is no time to elaborately design new standards. The KSÜH Standard 2020 is therefore simply based on the primary energy indicator of the Salzburg building code.

Indicatorul de energie primară < -250 este suficient pentru un KSÜH pentru 2020. Se presupune că aeroportul Salzburg este considerat ca locație. În prezent, în provincia Salzburg, un indicator de energie primară de < 48 este deja suficient pentru obținerea unei autorizații de construcție, iar cu < 13 se atinge maximul la mai multe subvenții pentru locuințe. În următorul număr, vor fi adăugate stocarea energiei electrice, alimentarea rețelei în funcție de cerere, cerința minimă pentru încărcarea mașinilor electrice, producția de alimente și un factor negativ de impermeabilizare a solului.  calificare suplimentară California


Pentru zonele cu risc ridicat de incendii forestiere, vom crea calificarea California. Aceasta descrie capacitatea unei case de a se proteja împotriva unui incendiu forestier devastator.

  inundații suplimentare de calificare


Pentru zonele cu un risc ridicat de inundații, vom crea calificarea inundație. Aceasta descrie capacitatea unei case de a pluti cu ușurință în timpul apelor mari.

  Situația 2023


De îndată ce fondurile provenite dintr-o majorare de capital planificată vor fi disponibile, GEMINI next Generation AG va contracta dezvoltarea unui software cu ajutorul căruia o casă poate fi calificată în conformitate cu standardul de construcție KlimaSchutzÜberlegenheitsHaus.

Bateria fier-aer - va deveni standard echilibrarea descentralizată vară/iarnă? Bateria fier-aer - va deveni standard echilibrarea descentralizată vară/iarnă?
Un nou mare duel se anunță: pilele de combustie cu hidrogen versus bateriile fier-aer. Unde poate bateria fier-aer reduce costurile?


Încălzire prin perete și/sau încălzire prin pardoseală Încălzire prin perete și/sau încălzire prin pardoseală
Încălzirea suplimentară a peretelui permite o temperatură de curgere mai scăzută, un coeficient de performanță mai mare.


          Casa superioară de protecție a climei CPSH: O civilizație durabilă, cu respect și spațiu pentru natură, necesită ca locuințele, producția de energie și producția de alimente să fie combinate într-un mod care să economisească spațiu. https://climateprotectionsuperiorityhouse.pege.org/romanian.htm

          În prezent, ne aflăm în procesul de definire a noului standard de construcție 'casa de protecție climatică superioară' și îl realizăm pentru prima dată cu casa 'GEMINI next Generation'. https://climateprotectionsuperiorityhouse.pege.org/romanian.htm