Σπίτι υπεροχής για την προστασία του κλίματος KSÜH

Ένας βιώσιμος πολιτισμός με σεβασμό και χώρο για τη φύση απαιτεί να συνδυάζονται η στέγαση, η παραγωγή ενέργειας και η παραγωγή τροφίμων με τρόπο που να εξοικονομεί χώρο.

  Κατεβάστε το βίντεο: 1920x1080 113 MB   PDF for the Video
Το οικοδομικό πρότυπο Climate Protection Superiority House βασίζεται στους στόχους της κοινωνίας των 1000 τετραγωνικών μέτρων:

  • τη ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας για την πλανητική ανακαίνιση,
  • τις απαιτήσεις για τη δυνατότητα δημιουργίας ενός υψηλού βιοτικού επιπέδου με μικρή προσπάθεια, ώστε η κοινωνία να είναι συμβατή με το UBI, αυτό σημαίνει ότι ένα UBI που είναι παράλογα χαμηλό για τις σημερινές συνθήκες είναι ήδη επαρκές για ένα καλό βιοτικό επίπεδο.
00:00 Έναρξη
00:12 δείκτης πρωτογενούς ενέργειας Τιμή PI Salzburg
00:48 Πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης 2019 για το GEMINI next Generation
01:28 Έκδοση 2020: -250 είναι επαρκής
01:44 Αναθεώρηση του υπολογισμού
02:24 PENR PENRT PENRE PENRM πάρα πολύ δύσχρηστο
02:37 Απαιτούνται νέα οικοδομικά υλικά αξιολόγησης
02:44 kWh ηλεκτρικής ενέργειας ως ομοιόμορφος υπολογισμός
02:59 6 kWh ηλεκτρικής ενέργειας για το φιλτράρισμα και το διαχωρισμό 1 kg CO2
03:31 Δεν χρησιμοποιείται το σπίτι του συντελεστή μορφής
03:42 Συντελεστής ψύξης, κινητικότητας και ανταλλαγής ηλεκτρικής ενέργειας 6:1 νέα
04:46 Προσπάθεια καλοκαιρινής/χειμερινής εξισορρόπησης ηλεκτρικής ενέργειας
05:15 Γερμανία 100% ηλιακή ενέργεια 180 GW ενέργεια σε μεθάνιο 80 GW CCGT
05:49 Επιπτώσεις 6 kWh/kg CO2 ηλεκτρική ενέργεια 6:1 ανταλλαγή
08:07 Ημέρες βαθμού θέρμανσης, χωρίς ψύξη, απλές συσκευές, χωρίς στρατηγική αποθήκευσης
09:33 Δειγματοληπτικά δεδομένα καιρού, ζώνη ανοχής, λογισμικό για τη στρατηγική του συστήματος
10:49 Παράγοντας αντιγραφής του Βερολίνου για την επόμενη γενιά του GEMINI
11:57 Παράγοντας αναπαραγωγής Ρώμη, Βιέννη, Όσλο
12:25 Παράγοντας αντιγραφής "PlusEnergy House"
13:28 Παράγοντας αντιγραφής περίτεχνη ανακαίνιση δείχνει ανοησία "Bauscham"
15:11 Οι ανεπαρκείς στόχοι είναι απλώς ένα άλλοθι για τους χαμένους
15:52 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, απλά ένα βήμα για την ανακαίνιση του πλανήτη
16:58 Κατάλληλο για πάνω από το 90% των οικισμών χωρίς πρόσθετα προσόντα
17:25 Ακίνητα εκτός δικτύου
18:34 Προσθήκες προσθήκης
20:52 Τέλος


Μουσική: Andy Mangele

  Το οικοδομικό πρότυπο βελτιώνεται πάντα περαιτέρω


Ακριβώς όπως υπάρχει ένα πρότυπο EURO 1, EURO 2, EURO 3, EURO 4, EURO 5 και EURO 6 για τις εκπομπές καυσαερίων των αυτοκινήτων, το πρότυπο για την ανώτερη προστασία του κτιρίου από το κλίμα θα προσαρμόζεται συνεχώς στις τεχνικές δυνατότητες. Το Σάλτσμπουργκ έχει έναν από τους αυστηρότερους οικοδομικούς νόμους στον κόσμο, αλλά όλα συμβαίνουν μεταξύ 48 οικοδομικών αδειών και 13 υψηλότερων επιδοτήσεων στέγασης.

Το φθινόπωρο του 2019, βρισκόμασταν ήδη στο -262 στο προκαταρκτικό πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης και θα σημειώσουμε πολύ μεγαλύτερη πρόοδο με το πρώτο δείγμα έργου.

  Έκδοση 2020


In 2020 the planning of the first houses according to the new building standard is in progress. There is no time to elaborately design new standards. The KSÜH Standard 2020 is therefore simply based on the primary energy indicator of the Salzburg building code.

Δείκτης πρωτογενούς ενέργειας < -250 είναι αρκετός για ένα KSÜH για το 2020. Ως τοποθεσία θεωρείται το αεροδρόμιο του Σάλτσμπουργκ. Επί του παρόντος, στην επαρχία του Σάλτσμπουργκ, ένας δείκτης πρωτογενούς ενέργειας < 48 είναι ήδη επαρκής για την έκδοση οικοδομικής άδειας και με < 13 το ανώτατο όριο επιτυγχάνεται σε περισσότερες επιδοτήσεις κατοικιών. Στο επόμενο τεύχος θα προστεθούν η αποθήκευση ηλεκτρικής ενέργειας, η τροφοδότηση του δικτύου ανάλογα με τη ζήτηση, η ελάχιστη απαίτηση για τη φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων, η παραγωγή τροφίμων και ο αρνητικός συντελεστής σφράγισης του εδάφους.  πρόσθετα προσόντα Καλιφόρνια


Για τις περιοχές με υψηλό κίνδυνο δασικών πυρκαγιών θα δημιουργήσουμε την πιστοποίηση της Καλιφόρνιας. Αυτό περιγράφει την ικανότητα ενός σπιτιού να προστατεύεται από μια καταστροφική δασική πυρκαγιά.

  πρόσθετα προσόντα πλημμύρας


Για τις περιοχές με υψηλό κίνδυνο πλημμύρας, θα δημιουργήσουμε τον χαρακτηρισμό πλημμύρα. Αυτό περιγράφει την ικανότητα ενός σπιτιού να επιπλέει εύκολα κατά τη διάρκεια υψηλών υδάτων.

  Κατάσταση 2023


Μόλις διατεθούν τα κεφάλαια από μια προγραμματισμένη αύξηση κεφαλαίου, η GEMINI next Generation AG θα αναθέσει την ανάπτυξη λογισμικού με το οποίο ένα σπίτι μπορεί να χαρακτηριστεί σύμφωνα με το κτιριακό πρότυπο KlimaSchutzÜberlegenheitsHaus.

Μπαταρία σιδήρου-αέρα - η αποκεντρωμένη εξισορρόπηση καλοκαιριού/χειμώνα θα γίνει πρότυπο; Μπαταρία σιδήρου-αέρα - η αποκεντρωμένη εξισορρόπηση καλοκαιριού/χειμώνα θα γίνει πρότυπο;
Μια νέα μεγάλη μονομαχία αναδύεται: οι κυψέλες καυσίμου υδρογόνου, η ηλεκτροπαραγωγή από μεθάνιο και οι σταθμοί συνδυασμένου κύκλου ηλεκτροπαραγωγής εναντίον της μπαταρίας σιδήρου-αέρα. Πού μπορεί η μπαταρία σιδήρου-αέρα να εξοικονομήσει κόστος;


Θέρμανση τοίχου ή/και θέρμανση δαπέδου Θέρμανση τοίχου ή/και θέρμανση δαπέδου
Πώς ένας συνδυασμός μέτρων μειώνει δραστικά τη ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας μιας αντλίας θερμότητας: Η πρόσθετη θέρμανση τοίχου επιτρέπει χαμηλότερη θερμοκρασία ροής, υψηλότερο συντελεστή απόδοσης.


          Σπίτι υπεροχής για την προστασία του κλίματος KSÜH: Ένας βιώσιμος πολιτισμός με σεβασμό και χώρο για τη φύση απαιτεί να συνδυάζονται η στέγασ https://climateprotectionsuperiorityhouse.pege.org/greek.htm